𝗘𝗲𝗻 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄 𝗵𝗼𝗼𝗳𝗱𝘀𝘁𝘂𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗣𝘂𝘁𝗺𝗮𝗻𝘀 𝗡𝗲𝘅𝘁 𝗟𝗲𝘃𝗲𝗹

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat naast Marlieke Putmans, Lonney Geris mede-eigenaar is geworden van Putmans Next Level! Daarmee brengt Lonney de klanten van Geris hr onder bij Putmans Next Level.

Marlieke en Lonney gaan samenwerken om de gedeelde missie voort te zetten: organisaties naar een next level brengen op het gebied van HR, leiderschap en recruitment. Het wordt steeds belangrijker om een goede en inspirerende werkgever te zijn en te blijven, waar mensen graag werken en zich kunnen ontwikkelen. Het team van Putmans Next Level heeft de expertises in huis om dit voor organisaties in te richten. We nemen het niet tijdelijk over maar leiden mensen op en werken aan een cultuur en hr-beleid dat past bij de ambities van de organisatie.

Door de krachten van Marlieke en Lonney te bundelen versterken we ons aanbod, verbreden we onze impact en kunnen we beter inspelen op marktontwikkelingen. We kijken uit naar een fantastische samenwerking en de innovatieve oplossingen die we samen aan onze klanten zullen bieden.

map lonney