Datar Investments en Putmans Next Level slaan de handen ineen om hun dienstenpakket voor (groei)bedrijven verder uit te breiden

Datar Investments, een investeerder die innovatieve en snelgroeiende bedrijven helpt nog sneller te groeien en te ondersteunen, zowel nationaal als internationaal, heeft een strategisch belang genomen in Putmans Next Level BV. Het Eindhovense bedrijf is daarmee de thuisbasis voor meer dan 100 medewerkers.

Putmans Next Level bestaat al 9 jaar en is gespecialiseerd in het professionaliseren en futureproof maken van HR, talentmanagement en leiderschap in (snelgroeiende) ondernemingen. Met de strategische deelname van Datar Investments zal Putmans Next Level haar dienstverlening verder verstevigen en uitbreiden. Het huidige management is en blijft in handen van Marlieke Putmans. De aansturing zal echter worden overgenomen door Edwin Mulder in de rol van managing director waarbij Marlieke meer tijd krijgt om bij te dragen aan de strategische groeidoelstelling van de onderneming en het uitbreiden van het dienstenportfolio.

Marlieke Putmans, directeur en oprichter Putmans Next Level; “Met een stevige partner zoals Datar Investments kunnen we verdere invulling geven aan onze groeiambities. Deze groei kan komen uit verdere autonome groei, het uitbreiden van ons dienstenportfolio, maar eventueel ook fusies & overnames. Ik heb zin in deze volgende stap in mijn ondernemerschap en kijk enorm uit naar de komende periode”.

John Schrijvers, CEO van Datar Investments; “De uitbreiding met Putmans Next Level past perfect binnen ons dienstenportfolio. We zien steeds meer bedrijven worstelen met groei, de invulling van talent en de combinatie daarvan met een futureproof HR-beleid en ontwikkeling van hun medewerkers. Juist dat zijn bedrijven die hulp nodig hebben en die wij kunnen faciliteren met o.a. professionaliseren van HR en talentmanagement, naast bijvoorbeeld het stroomlijnen van hun financiële proces, de implementatie van een ERP systeem en/of het samenstellen van managementrapportages gebaseerd op data. Wij kijken er in ieder geval naar uit om samen met Marlieke, Putmans Next Level en haar klanten naar een volgende fase te begeleiden”.

Over Datar
Datar is een groep van zelfstandig, elkaar versterkende ,ondernemingen. Ze ondersteunen bedrijven op diverse disciplines en bouwen zo mee aan het succes van hun klanten. Binnen haar huidige dienstenportfolio vallen de volgende services:

Fintech platforms
Databrydge
Dataswitcher

ERP + Financial systems implementations
Rsult (www.rsult.one)

People & Strategy
Putmans Next Level (www.putmansnextlevel.nl)

(Interim) Finance
Finbees (www.finbees.one)

Growth Marketing
MindMasters (www.mindmasters.io)

Business Intelligence & Analytics
Cleversight (www.cleversight.one)

Over Putmans Next Level
Putmans Next Level professionaliseert HR bij (snelgroeiende) bedrijven. Doel is dat er op de basis van een stevig HR fundament een passende werkcultuur ontstaat waarmee de ambities van de organisatie waargemaakt kunnen worden. In het team zijn verschillende expertises gebundeld: van HR tot arbeidsjurist en van gecertificeerd coach tot teamontwikkelaar.