HR Fundament

Snakt je organisatie naar kennis en ervaring op het gebied van HR? Putmans Next Level heeft de volledige expertise in huis. Wij zijn goed in het creëren van een stevig HR-fundament. Kies je voor ondersteuning op afstand of liever een collega inhouse? We gaan je sowieso verrassen.

Door de jaren heen hebben we tal van bedrijven en branches vanbinnen en vanbuiten leren kennen. Lastige kwesties of brandende vragen over personeelszaken? Je contactpersoon lust ze rauw. Hij/zij beschikt over een groot inlevingsvermogen en maakt onderdeel uit van je organisatie, zelfs als er op afstand wordt gewerkt. Zie ons als je eigen personeelsafdeling met expertises op het gebied van HR, arbeidsrecht, ziekteverzuim, arbo, assessments en coaching.

Wil je een laagdrempelig aanspreekpunt die weet hoe jij je koffie drinkt? Dan kun je voor een vast aantal uren gebruik maken van een adviseur op locatie. Liever ondersteuning op afstand kies dan voor de HR helpdesk Factor Arbeid ? Putmans Next Level biedt een helpdesk die vijf dagen per week beschikbaar is; één contactpersoon, met daarachter een volledig team van experts.

Als externe partner staan we op afstand, komen we fris binnen en bekijken we iedere situatie objectief. We begrijpen bijkomende emoties, maar we halen de angel eruit. Daardoor kan een probleem snel worden aangepakt. Eigenlijk zijn we dus precies wat je nodig hebt!

Geen standaard adviseurs met handje-dasje-uurtje-factuurtje, maar bevlogen experts die bij ons “thuis” zijn, maar toch qua emotie op afstand staan. Voor mij dé ideale vorm om HR in te vullen.
Jean-Pierre Verhoef, CNSTRCT

Voor ons creëren zij al jaren een fundament op HR.

Miranda van den Broek, Visser Van den Broek Netwerk Notarissen