HR Fundament

Helpdesk ‘Factor Arbeid’

De HR-helpdesk ‘Factor Arbeid’ biedt jouw organisatie een HR-fundament op afstand. Wij zijn vijf dagen per week voor jou beschikbaar. Jij hebt één contactpersoon maar daarachter staat een volledig team van HR-experts en een arbeidsjurist tot jouw beschikking. Experts op het gebied van onder andere HR, arbeidsrecht, ziekteverzuim, assessments en coaching.

Jouw eigen personeelsafdeling op afstand. Waar jij onbeperkt gebruik van kunt maken en altijd uiterlijk de volgende werkdag een antwoord op je vraag ontvangt.

We hebben voor bijna alle voorkomende HR-vraagstukken voorbeelddocumenten ter beschikking. Tweewekelijks ontvang je een nieuwsflits met informatie over een actueel onderwerp. Maar in het geval van een belangrijke wetswijzigingen informeren we je natuurlijk direct.

Regelmatig organiseren wij, kosteloos, een thematische lunchsessie samen met onze relaties. Onderlinge kennisdeling staat hierbij voor ons centraal.

Voor onderstaande bijdrage kan een jaar lang onbeperkt van de dienstverlening van de HR-helpdesk ‘Factor Arbeid’ gebruik worden gemaakt.

Aantal medewerkers

Je betaalt per maand

1-10 medewerkers

€ 50

11-20 medewerkers

€ 80

21-40 medewerkers

€ 95

41-100 medewerkers

€ 125

101- 200 medewerkers

€ 150

> 201 medewerkers

€ 175

De vermelde tarieven zijn exclusief btw en gelden per organisatie.

Ook kennen wij een aantal ‘standaard plus abonnementen’ zoals het op afstand beheren van al je arbeidsovereenkomsten en personeelsdossiers. Wij praten je hierover graag bij.

Bij Putmans Next Level hebben we een uitgesproken visie op ons vak. En die visie, delen we graag met je. Dus zeg het maar: hoe drink jij je koffie?

HR FUNDAMENT

Meer informatie?

Neem contact met ons op
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.