HR Fundament

Next Leveler in house

De Next Leveler in house biedt jouw organisatie een HR-fundament bij jullie op locatie. De Next Leveler in house is voor een vast aantal uren in de week bij jullie aanwezig. Als organisatie hebben jullie één contactpersoon, maar daarachter staat een volledig team van experts tot jullie beschikking. Experts op het gebied van onder andere HR, arbeidsrecht, ziekteverzuim, arbo, assessments en coaching.

De Next Leveler in house is jouw HR-medewerker en HR-manager in één. De Next Leveler zorgt dat HR een fundament wordt en blijft in jullie organisatie. Daarnaast worden alle voorkomende HR-vraagstukken in jullie organisatie opgepakt. Dit kan uiteenlopen van het opmaken van een arbeidsovereenkomst tot het begeleiden van een verzuimvraagstuk. Andere vragen? Geen probleem jouw Next Leveler in house pakt het aan.

Om vanuit een goede basis te gaan werken aan jullie fundament voeren we altijd een eerst een HR-scan uit in jullie organisatie. Hierbij kijken we naar alle facetten van HR en maken we een plan van aanpak waarin de vaste taken en extra doelstellingen worden opgenomen.

Het plan van aanpak is de basis voor onze dienstverlening. Op basis hiervan bepalen we in overleg het aantal uren dat de Next Leveler in house bij jullie in de organisatie aanwezig is. De frequentie is flexibel, dit kan zijn per week, per maand of alles daar tussenin. De uren zijn ook flexibel inzetbaar als er op een bepaald moment een piekbehoefte ontstaat. Dit kan op elk moment worden bijgesteld.

Een Next Leveler in house werkt voor het uurtarief van € 120,-.

Bij Putmans Next Level hebben we een uitgesproken visie op ons vak. En die visie, delen we graag met je. Dus zeg het maar: hoe drink jij je koffie?

HR FUNDAMENT

Meer informatie?

Neem contact met ons op
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.