Een wendbare organisatie kan alleen gecreëerd worden als de mensen binnen je organisatie wendbaar zijn. Klinkt logisch tot zover, nietwaar? De kracht van je medewerkers is namelijk nodig om als organisatie de juiste ontwikkeling door te maken. Maar hóe dan? Door hun talent maximaal te laten renderen én door te bouwen aan leiderschap. Zo worden zij onderdeel van de totale verandering. Sterker nog: zij zíjn de verandering.

 

Bevlogenheid

Bevlogen medewerkers leveren een grotere bijdrage en ontwikkelen sneller. Inzetten op talent, dus. Om een beeld te krijgen van de aanwezige talenten in je organisatie, gebruiken wij de Talenten Motivatie Analyse (TMA). Een kadootje voor je medewerker, het goud om je organisatie de juiste stappen te laten maken.

Wil jij jouw medewerker naar een next level helpen? Dan zijn wij jouw partner in crime. Onderwerpen die aan bod komen zijn proactief handelen, verantwoordelijkheid nemen en uit je comfort zone treden. Zie je vork-hooi signalen en wil je uitval voorkomen? Met de juiste aansturing laten wij een medewerker heel snel weer passen binnen je organisatie. We hebben nogal vaak bewezen dat een topper na zes sessies weer volledig inzetbaar is! Past iemand niet meer in de organisatie of is hij echt zoekende? Daarvoor is ons Career Next Level programma in het leven geroepen.

Coachend leiderschap

Talent is één, talentmanagement is twee. Coachende leidinggevenden zijn erop gericht om medewerkers tot bloei te laten komen, door de maximale inzet van hun talent. Goede gesprekken, sturen op persoonlijk leiderschap, feedback geven en (soms) helpen waar nodig. Coachende leidinggevenden geven de touwtjes uit handen aan hun medewerkers en wij leren ze hoe ze dat zorgeloos kunnen doen.

Next Level Academy

Individuele groei kan ook worden gestimuleerd door deelname aan onze eigen Leiderschap Academy of aan de Ondernemer Academy.