Het verhaal van onze organisatie

In alles wat we doen willen we betekenisvol zijn. Zelfs ons logo vertelt een verhaal: het verhaal van onze organisatie. Ga er maar eens goed voor zitten, want hier komt het:

Laten we beginnen met het kader. Dit symboliseert het fundament dat we vormen in de organisatie van onze opdrachtgevers. Het klassieke lettertype van PUTMANS verwijst naar de historie van ons bedrijf, nog voordat we zelf next level gingen. De pijl naar rechts en de trap naar boven in NEXT staan voor de next step die wij onze klanten beloven; een ontwikkeling die op verschillende manieren kan plaatsvinden. En om nog iets verder de diepte in te gaan, maakten we van de V een vinkje in spiegelbeeld: want we vinken een heleboel zaken voor je af, maar komen niet aankakken met standaard vinkjes. Sterker nog, we leveren maatwerk en zijn anders dan anders, een tikje eigenzinnig zelfs. Tot slot staan de kleuren zwart en wit voor ‘krachtig zonder opsmuk’, gecombineerd met de zachtere kleur champagne: klasse met pit en het samen vieren van jouw next level. Oftewel “Start the day with a smile and end it with champagne.” Proost!

Voordat we zelf next level gingen, adviseerden we organisaties over kwaliteitsmanagement & veiligheid. Dit deden we onder de naam Putmans Advies. Toen Marlieke Putmans in 2003 haar intrede deed, liet ze onder de naam Factor Arbeid organisaties kennismaken met haar visie op HR. Daarmee bleef ze niet onopgemerkt. Sterker nog, ze boekte het ene succes na het andere. In 2013 startte ze Putmans Next Level en twee jaar later nam ze Putmans Advies en Factor Arbeid over. Dat Marliekes werkwijze in 2030 gekopieerd wordt door de grootsten weet nog niemand, behalve zijzelf.

Onze werkwijze is altijd PUUR: een voorwaarde die niet onderhandelbaar is en tot uiting komt in alles wat we doen.

Pittig met klasse

We trotseren de wereld met een uitgesproken visie en zijn een fijne partij om mee te werken. Wat we doen, doen we in stijl.

Uitermate fanatiek

Vol bevlogenheid gaan we op zoek naar the next level en we bikkelen door tot we ‘m hebben bereikt. Zo dagen we niet alleen onze klanten, maar ook onszelf uit. Voor een zesje komen we namelijk ons bed niet uit. 

Uitblinkers met trots

We willen betekenisvol zijn in alles wat we doen en gaan daarbij helemaal op in onze passie. Noem ons winnaars of noem ons een stelletje vakidioten bij elkaar; de kracht van ons team brengt ons overal waar we willen zijn.

Rechtdoorzee

We gaan recht op ons doel af, zijn transparant en niet bang om pijnpunten te benoemen. We houden onze opdrachtgevers met liefde een spiegel voor en triggeren wanneer nodig. Dat we soms een ‘pain in the ass’ zijn, is dan maar zo. In the end boeken we hoe dan ook een verbluffend resultaat!

Putmans Next Level

Melt
6e verdieping gebouw TQ op Strijp-T


Achtseweg Zuid 159R
5651 GW Eindhoven
T (+31) 40 255 33 77

K.v.K. Eindhoven: 62096117

Bij Putmans Next Level hebben we een uitgesproken visie op ons vak. En die visie delen we graag met je. Dus zeg het maar: hoe drink jij je koffie?

Volg ons