WORKSHOP ‘BEN JIJ AL HELEMAAL VAN DE WAB?’

Op 1 januari 2020 treedt de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in werking. Deze nieuwe arbeidswet zorgt voor veel veranderingen binnen jouw organisatie. Het is daarom van belang om vóór de inwerkingtreding van de wet maatregelen te nemen om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de nieuwe regelgeving.

Deze workshop leert jou de wetgeving begrijpen en om te gaan met de dilemma’s van de WAB door middel van eigen casussen, concrete tips en handvaten.

Wanneer?

  • Dinsdag 10 december 13.00 - 17.00 uur

WORKSHOP RECRUITMENT 2.0


De afgelopen jaren is recruitment veranderd van een standaard proces naar een beleving. Het draait om het boeien en binden van talenten, vanaf de allereerste klik.

Recruitment 2.0 maakt een vertaalslag van de huidige trends, naar een workshop met concrete tips en handvaten.

De workshop bestaat uit 2 modules:

  • Employer Branding & Finding talent
  • Onboarding & Rewarding

Wanneer?

  • Q1 2020, definitieve data binnenkort bekend!

WORKSHOP HR FUNDAMENT


Het arbeidsrecht is volop in beweging, het is dus belangrijk om het HR fundament van jouw organisatie op orde te hebben. Een vertaalslag van de huidige regelgeving en trends, naar een workshop met concrete tips en handvaten.

De workshop bestaat uit 4 modules die de basis vormen van HR-beleid:

  • arbeidsrecht;
  • beoordelen & ontwikkelen;
  • ziekteverzuim;
  • dossieropbouw.

Putmans Next Level helpt in een interactieve setting met een kleine groep rondom de tafel, het HR fundament van jouw organisatie te verstevigen.

Wanneer?

  • Q1 2020, definitieve data binnenkort bekend!

ONDERNEMER-ACADEMY

Heb je het gevoel dat er meer uit jou en jouw bedrijf te halen is? Zie jij graag dat jouw onderneming wendbaar is, op de juiste manier inspeelt op veranderingen in de markt en een omgeving is waar betrokken en bevlogen medewerkers met plezier een bijdrage leveren? Zet dan samen met de Putmans Next Level Academy in op ontwikkeling, dé sleutel tot succes!

Dit opleidingsprogramma geeft jou nieuwe energie, een nieuw netwerk van collega-ondernemers met dezelfde uitdagingen, beter zelfinzicht en inzicht in jouw onderneming, concrete verbeterplannen voor jezelf en je organisatie, een wendbare onderneming, gericht op groei én tevreden medewerkers en klanten, meer omzet en resultaat.

Het programma bestaat uit een persoonlijke intake en tussentijdse evaluatie, het volgen van 11 sessies van 3 uur in een groep van 8 – 12 ondernemers en tussendoor werken aan jouw ontwikkeling

Wanneer?
Start Q1 2020

Elke drie weken op vrijdagochtend van 09.30 tot 12.30 uur

LEIDERSCHAP-ACADEMY

Heb je het gevoel dat er meer uit jezelf als leidinggevende én uit je team te halen is? Zie jij graag dat jouw team wendbaar is, op de juiste manier inspeelt op veranderingen in de markt en er een werkomgeving is waar betrokken en bevlogen medewerkers met plezier een bijdrage leveren? Ga dan samen met de Putmans Next Level Academy aan de slag met jouw leiderschaps-/ coachende vaardigheden.

Dit opleidingsprogramma geeft jou nieuwe energie, een nieuw netwerk van managers met dezelfde uitdagingen, beter zelfinzicht en inzicht in je team, concrete verbeterplannen voor jezelf en je team, gericht op ontwikkeling en groei en tevreden medewerkers en klanten, meer omzet en resultaat.

Het programma bestaat uit een persoonlijke intake en tussentijdse evaluatie, het volgen van 12 sessies van 3 uur in een groep van 8 – 12 leidinggevenden en tussendoor werken aan jouw ontwikkeling

Wanneer?
Start Q1 2020

Elke drie weken op donderdagochtend van 09.30 tot 12.30 uur