WORKSHOP ‘BEN JIJ AL HELEMAAL VAN DE WAB?’

Op 1 januari 2020 treedt de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in werking. Deze nieuwe arbeidswet zorgt voor veel veranderingen binnen jouw organisatie. Het is daarom van belang om vóór de inwerkingtreding van de wet maatregelen te nemen om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de nieuwe regelgeving.

Deze workshop leert jou de wetgeving begrijpen en om te gaan met de dilemma’s van de WAB door middel van eigen casussen, concrete tips en handvaten.

Wanneer?

  • Dinsdag 10 december 13.00 - 17.00 uur

WORKSHOP RECRUITMENT 2.0


De afgelopen jaren is recruitment veranderd van een standaard proces naar een beleving. Het draait om het boeien en binden van talenten, vanaf de allereerste klik.

Recruitment 2.0 maakt een vertaalslag van de huidige trends, naar een workshop met concrete tips en handvaten.

De workshop bestaat uit 2 modules:

  • Employer Branding & Finding talent
  • Onboarding & Rewarding

Wanneer?

  • Q1 2020, definitieve data binnenkort bekend!

WORKSHOP HR FUNDAMENT


Het arbeidsrecht is volop in beweging, het is dus belangrijk om het HR fundament van jouw organisatie op orde te hebben. Een vertaalslag van de huidige regelgeving en trends, naar een workshop met concrete tips en handvaten.

De workshop bestaat uit 4 modules die de basis vormen van HR-beleid:

  • arbeidsrecht;
  • beoordelen & ontwikkelen;
  • ziekteverzuim;
  • dossieropbouw.

Putmans Next Level helpt in een interactieve setting met een kleine groep rondom de tafel, het HR fundament van jouw organisatie te verstevigen.

Wanneer?

  • Q1 2020, definitieve data binnenkort bekend!

ONDERNEMER-ACADEMY

Je weet als ondernemer als geen ander hoe je je bedrijf neerzet, je hebt ideeën over hoe je verder wil groeien, verder wil ontwikkelen. Maar hoe richt je je organisatie daarachter nu goed in? Jij wil vooral ondernemen, maar die organisatie moet mee met jouw ideeën, met de vraag van de markt, met de hectiek van alledag.

Heb je het gevoel dat er meer uit je bedrijf te halen is? Zet dan samen met de Putmans Next Level Academy in op ontwikkeling, dé sleutel tot succes!

Putmans Next Level Academy heeft speciaal voor ondernemers (en/ of beslissers) in het MKB een opleidingsprogramma opgericht. Zie jij graag dat jouw onderneming wendbaar is, op de juiste manier inspeelt op veranderingen in de markt en een omgeving is waar betrokken en bevlogen medewerkers met plezier een bijdrage leveren?

Het programma bestaat uit een persoonlijke intake en tussentijdse evaluatie, het volgen van 10 sessies van 3,5 uur in een groep van 8 – 12 ondernemers en tussendoor werken aan jouw ontwikkeling

Wanneer?
Vrijdag 14 februari, 13 maart, 3 april, 15 mei, 12 juni, 3 juli, 18 september, 9 oktober, 6 november en 27 november van 09.30 tot 13.00 uur

LEIDERSCHAP-ACADEMY

Als leidinggevende hanteer je een bepaalde stijl. Wat gaat je goed af en waar loop je tegenaan? Wat zou je willen leren? Heb je zicht op de ontwikkeling van je team? Wat zijn versnellers en wat zijn barrières die een goede teamontwikkeling (en dus resultaat) in de weg staan?

Wij geloven in betrokken en bevlogen medewerkers als drijvende kracht voor veranderingen in organisaties. Investeren in mensen, in teams en in de coachende vaardigheden van leidinggevenden als katalysatoren om met je organisatie écht naar een next level te gaan. Hoe mooi is dat?

Heb je het gevoel dat er meer uit jezelf als leidinggevende én uit je team te halen is? Zie jij graag dat jouw team wendbaar is, op de juiste manier inspeelt op veranderingen in de markt en er een werkomgeving is waar betrokken en bevlogen medewerkers met plezier een bijdrage leveren? Ga dan samen met de Putmans Next Level Academy aan de slag met jouw leiderschaps-/ coachende vaardigheden.

Het programma bestaat uit een persoonlijke intake en tussentijdse evaluatie, het volgen van 9 sessies van 3,5 uur in een groep van 8 – 12 manager en tussendoor werken aan jouw ontwikkeling

Wanneer?
Vrijdag 7 februari, 6 maart, 27 maart, 17 april, 5 juni, 26 juni, 11 september, 2 oktober en 30 oktober van 09.30 tot 13.00 uur.