Week 13 - Next Level Nieuwsflits

 

LAAT GEEN GELD LIGGEN,
VRAAG JOUW BETAALDE TRANSITIEVERGOEDING TERUG!

Nog voordat het coronavirus onze samenleving volledig in zijn greep had, werd bekend gemaakt dat op 1 april 2020 de wet compensatieregeling transitievergoeding in werking zou treden. Dit is al over vijf dagen! Op deze manier hebben werkgevers de mogelijkheid om transitievergoedingen van langdurig zieke werknemers gecompenseerd te krijgen wanneer het dienstverband na 1 juli 2015 beëindigd is.

Juist in deze onzekere tijd willen wij je helpen herinneren aan deze mogelijkheid. Door nu het personeelsbestand van de afgelopen vijf jaar na te lopen op dienstverbanden die zijn beëindigd met een langdurig zieke werknemer, ontvang je hiervoor mogelijk in dit najaar nog een compensatie van het UWV. Dit betekent dat werknemers die in 2013 ziek zijn geworden, wellicht ook nog onder deze regeling vallen!

Benieuwd naar de voorwaarden en overige regels van de compensatieregeling? Deze vind je terug in onze eerdere nieuwsflits

Wij staan voor je klaar in deze onzekere tijden. Heb je vragen of hulp nodig bij elkaar zoeken van de juiste stukken? Neem dan gerust contact met ons op via 040 255 33 77 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We helpen je graag op weg. Samen staan we sterk!

*Wij volgen te allen tijde de RIVM richtlijnen. Afspraken vinden waar nodig plaats via Skype, telefonisch of videobellen.

Bedragen zijn exclusief btw en exclusief reiskosten (€ 0,45 per gereden kilometer).