Next Level Nieuwsflits - week 22

Reorganiseren? Wij helpen je!

Eerder kon je al in onze nieuwsbrief lezen over de juridische achtergrond van een reorganisatie. Nu de NOW-regeling 2.0 bekend is, ben je wellicht al bezig met wat dit gaat betekenen voor jouw bedrijf, want misschien moet je wel afscheid gaan nemen van één of meerdere werknemers. Wij staan klaar om jou en je werknemers in deze pijnlijke maar noodzakelijke situatie te begeleiden.

Lees hier de volledige leaflet met meer informatie over de verschillende pakketten: Next Level Leaflet - Reorganiseren

Eén van onze klanten zegt over onze aanpak het volgende:
Na het eerste gesprek met de mensen van Putmans Next Level wist ik meteen: dit zijn mensen met ervaring die mijn bedrijf kunnen helpen op een emotioneel en administratief moeilijk terrein waar ik zelf (gelukkig) weinig ervaring in heb. In de praktijk bleek dat ook zo te zijn. Een gedegen plan van aanpak en juridische kennis zorgde ervoor dat alle noodzakelijke stappen snel maar zorgvuldig werden doorlopen. Van ontslagaanvraag, het aanwezig zijn bij de gesprekken tot en met de nazorg en begeleiding van de mensen die hun baan verloren toonde Putmans Next Level zich de ideale partner in dit voor mij als ondernemer moeilijke traject.

Denk jij op dit moment na over de gevolgen van de coronacrisis voor jouw personeelsbestand? Wil je hierover sparren of wil je meer informatie over onze pakketten? Neem dan (vrijblijvend) contact met ons op via 040 255 33 77 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bedragen zijn exclusief btw en exclusief reiskosten (€ 0,45 per gereden kilometer).