Next Level Nieuwsflits - Career Next Level

 

Wat zoek je? Iets anders? Oh, iets met mensen.

Bovenstaande vraag heb je vast wel eens gesteld aan iemand waarvan je wist dat hij op zoek was naar ander werk. En hoezeer je ook bereid bent om die ander te helpen, met ‘iets anders’ of ‘iets met mensen’ kun je niet zoveel. Toch zijn het antwoorden die vaak worden gegeven. En dat is jammer, want als de ander namelijk wel weet wat hij zoekt, is de kans op succes vele malen groter.

De gevolgen van de corona-crisis zijn nog niet te overzien. Dat er reorganisaties zullen volgen is evident. Gedwongen afscheid moeten nemen van collega’s, dat wil je liever niet. Maar als het dan toch moet, begeleid ze dan ook in het vinden van een nieuwe uitdaging. En  geef die begeleiding ook als iemand niet meer goed op zijn plek.

Bij Putmans Next Level hebben we vaak met dat bijltje gehakt in ons Career Next Level programma.

Career Next Level

In ons Career Next Level programma gaan we uit van het gegeven dat meer dan 80 procent van ‘het werk’ vergeven wordt via netwerken. Op het moment dat een vacature ontstaat, is vaak de eerste vraag die wordt gesteld: ‘kennen we iemand, die op deze vacature zou passen?’ En hoe mooi is het dan, dat een collega de vinger opsteekt en zegt: ‘ja, ik weet nog wel iemand. Want ik sprak laatst met……’ In ons Career Next Level programma gaan we dan ook vooral investeren in krachtig netwerken. Daarmee niet gezegd dat je niet ‘gewoon’ kunt reageren op een openstaande vacature door middel van een motivatiebrief en je CV maar realiseer je dat je dan vist in een gedeelte van de vijver dat kleiner is dan 20 procent! Belangrijk om dus vooral actief te zijn in dat via-via netwerk. Maar hoe doe je dat dan en wat heb je daarvoor nodig? En ook dat antwoord is simpel:

De 4 stappen van Career Next Level. En we verzekeren je: Je gaat het nog leuk vinden ook!

Investering

Het Career Next Level Programma kost € 1975,- (excl. BTW). Dit is inclusief een uitgebreide TMA Talentenanalyse en twee maanden intensieve begeleiding in 4 stappen (zie volgende pagina).

Resultaat

Naast een stevige profilering, een gerichte doelstelling, een lijst met doelbedrijven en de vaardigheden om op de juiste manier te netwerken, zorgen we er natuurlijk ook voor dat jouw CV en LinkedIn profiel helemaal op orde en van deze tijd zijn. Want op enig moment zal je je CV moeten overleggen en misschien is men wel op zoek naar iemand met jouw profiel. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat je gevonden wordt!

Met het Career Next Level programma verkorten wij jouw zoektocht naar een nieuwe uitdaging met 50 procent. Doen, toch?

 

Heb je interesse of wil je graag meer informatie? Bel ons op 040 255 33 77 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.