De vrijdagmiddag borrel in tijden van de coronacrisis

Corona heeft de wereld wakker geschud. Er is een grote kans dat deze pandemie de komende jaren bij ons zal blijven en we zullen onze levensstijl moeten aanpassen. Steeds vaker vanuit huis werken, minder sociale contacten én het moeten missen van de gezellige vrijdagmiddag borrel zijn slechts enkele negatieve gevolgen van de coronacrisis. Echter bieden crisissen zoals de coronacrisis ook nieuwe mogelijkheden en kansen. Ons advies? Maak hier gebruik van. Voordat je er bewust van bent zijn deze kansen weer verdwenen.

Organisaties ervaren innoveren en vernieuwen vaak als een uitdaging. Regelmatig komen veranderingen tot stand tijdens een crisissituatie of grote financiële druk. Zoals Michel Perridon tijdens het programma Dragons’ Den nog zei: “Corona maakt mensen inventief”. Ook jij kunt de huidige coronacrisis op een positieve manier aanvliegen door jouw medewerkers mee te nemen in een verandering. Geloof ons, ook jouw medewerkers hebben behoefte aan iets positiefs. Medewerkers vinden het fantastisch om hun creativiteit de vrije loop te laten gaan en eens te sparren over mogelijke veranderingen binnen de organisatie. Geef jouw medewerkers eens de ruimte om iets op papier te zetten.

En daag je medewerkers dan ook uit! Reserveer één uurtje op vrijdagmiddag waarop je normaal gesproken de (digitale) vrijdagmiddagborrel zou houden. Geef iedereen die daar behoefte en vooral zin in heeft de ruimte om kort een presentatie te geven over het idee dat ze hebben. Natuurlijk kan dat gedaan worden onder het genot van een borrel! Kortom, de vrijdagmiddag borrel maar dan in een ander jasje. En wie weet zit daar wel hét idee tussen waardoor ook jouw organisatie in tijden van corona blijft vernieuwen én zo de concurrentie een stap voor blijft.

Wil jij met jouw bedrijf ook naar een Next Level en ben jij benieuwd naar andere manieren om de betrokken- en bevlogenheid onder jouw medewerkers te vergroten? Neem dan contact met ons op via 040 255 33 77 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.