Loopbaanontwikkeling: de sleutel tot succes voor jouw organisatie!

Loopbaanontwikkeling staat bij veel mensen hoog op de prioriteitenlijst. Om dit als werkgever zo goed als mogelijk te faciliteren is het belangrijk om te weten waar de talenten van de medewerkers liggen, welke functies daarbij passen en op welke onderdelen de medewerkers zich nog graag zouden willen ontwikkelen. Putmans Next Level begeleidt individuele medewerkers die meer uit hun carrière willen halen en motiveert ze om hun ambities waar te maken. Wij zorgen ervoor dat medewerkers de regie nemen over hun eigen loopbaan door ze nog beter in te zetten op hun kwaliteiten. Op deze manier zorgen zij voor een substantiële bijdrage aan de ontwikkeling van de organisatie. Ben je benieuwd naar hoe wij dit aanpakken? Lees dan snel verder.

Talent Motivatie Analyse (TMA)
Met behulp van de TMA worden de drijfveren, talenten en daarmee motivatie en ontwikkelbaarheid van de medewerkers in kaart gebracht. De TMA biedt als zelfevaluatie-instrument waardevolle informatie en geeft handvatten om de impact van medewerkers te vergroten door bewuste keuzes te maken. Dit is niet alleen waardevol voor de medewerker maar ook voor de werkgever brengt het positieve gevolgen met zich mee. Door medewerkers meer op hun kracht in te zetten raken zij gemotiveerder en voelen zij zich meer verbonden met het werk wat ze doen. Daarbij is het als leidinggevende belangrijk om de medewerkers ook het vertrouwen en verantwoordelijkheid te geven om hun taken uit te voeren en hun te faciliteren op hun ontwikkelgebieden. Door als leidinggevende te laten merken dat jij in je medewerkers gelooft, groeit het zelfvertrouwen en daarbij de zelfstandigheid onder de medewerkers. Op die manier laat je de medewerkers floreren en streef je als organisatie naar optimaal succes.

Loopbaancoach
Met behulp van een loopbaancoach analyseren we samen met de medewerker de uitkomsten van de TMA. Er wordt gekeken naar de huidige werksituatie en de mogelijkheden om de ambities van de medewerker te realiseren. Vooraf bepalen we samen met de medewerker het doel dat we willen bereiken en we hebben al vaak bewezen dat zo’n medewerker na afloop van het traject weer volledig floreert en zijn/haar ambities waar kan maken.  

Wil jij je medewerkers ook weer laten floreren en samen betere resultaten behalen voor zowel het individu als voor de organisatie. Wij staan voor je klaar! Neem contact op met een van onze gecertificeerde TMA-consultants: Edwin, Mary en Michel, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  bel naar 040 255 33 77.