Afterparty PUUR event!

AFTERPARTY PUUR EVENT
Wij willen onze relaties ontzettend bedanken voor de warme woorden op ons PUUR event! Wat was het geweldig! Wij zijn er stil van, maar blijven niet stil staan. Raak jij niet uit geïnspireerd of heb je ons event gemist? Hierbij nog een inspiratie-afterparty.

Inspiratielezing Putmans Next Level
Marlieke heeft vanuit haar visie op ondernemerschap tips en ervaringen gedeeld om van jouw werknemers geen verwende kinderen te maken. Zorg af en toe voor een verrassing op onverwachte momenten en ga in gesprek met ze. Pluis uit waarom een werknemer juist bij jouw organisatie werkt en profiteer daarvan!

Vanuit onze Next Level Academy bieden wij verschillende trainingen aan. Sneak previeween opleidingsprogramma voor ondernemers en leidinggevende in het MKB. Nu al nieuwsgierig? Schrijf je vrijblijvend in en word als eerst op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Inspiratielezing Treams
Afstappen van het klassieke model van functioneren en beoordelen en aan de slag met feedback vragen. Geen smoesjes meer over geen tijd, maar gewoon ’s avonds vanaf de bank feedback vragen aan een collega om jouw doelstellingen niet uit het oog te verliezen.

Wij kunnen niet wachten om onze samenwerking met Treams te lanceren in het nieuwe jaar! Zet het in je agenda en spiek alvast op hun site: https://www.treams.nl/.
 
Inspiratielezing Topstate
Lichaam en brein besturen door energiemanagement. Ben jij ook geïnspireerd geraakt en ben jij benieuwd naar jouw energiemeter?

Doe de test: https://topstate.nl/doe-de-topstate-test/.

Snak jij naar meer? Meld je aan voor een uitgebreide versie van de Boostcamp op 9 oktober: https://topstate.nl/boostcamp.
 
Proost op onze samenwerking! En een extra diepe buiging voor onze sprekers Marlieke Putmans, Ilona van den Ende en Chantalle Weemaes!