De “SLIM subsidie”: een leven lang ontwikkelen in het mkb!


Wil jij ook subsidie voor:

  • het inzichtelijk maken van de scholings- en ontwikkelbehoefte in jouw bedrijf?
  • het trainen van jouw leidinggevenden op het voeren van effectieve ontwikkel- of coaching gesprekken?
  • het introduceren van een meetbare coaching-methode gericht op duurzame gedragsverandering?
  • het ondersteunen van jouw werknemers in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan gericht op persoonlijke, professionele en organisatiedoelstellingen?
  • het aanbieden van loopbaanadviezen aan jouw werknemers?

 
De SLIM-subsidie is bedoeld voor slimme werkgevers die op tijd mee willen gaan met de ontwikkelingen in hun sector. Bovendien zet je daarmee in op 'een leven lang ontwikkelen' en investeer je in de kennis, groei en ontwikkeling van jouw werknemers. Ben jij zo’n werkgever? Wil je een leerrijke omgeving binnen jouw bedrijf creëren? En daarmee kansen voor jouw organisatie en werknemers vergroten?
 

Dan is de ‘SLIM subsidie’ zeker iets voor jouw bedrijf!

 
Minister Koolmees wil graag dat iedereen zich gedurende zijn werkende leven blijft ontwikkelen, want dit draagt bij aan de duurzame inzetbaarheid van mensen. Uit onderzoek van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid blijkt dat voornamelijk kleine bedrijven moeite hebben om hier voldoende aandacht aan te geven. Het ministerie stelt dit jaar subsidie beschikbaar ter hoogte van € 48 miljoen voor initiatieven gericht op het stimuleren van leren en ontwikkelen in het mkb.
 
Voor welke bedrijven is de subsidie van toepassing?
De subsidie is van toepassing op alle mkb-bedrijven. Een kleine onderneming krijgt 80% subsidie op de (advies)kosten voor een SLIM-project, een middelgrote onderneming 60%. Als mkb-er kun je maximaal € 24.999,- subsidie aanvragen voor je project.
 
Dit is dus hét moment om met ontwikkeling, scholing, coaching binnen je bedrijf aan de slag te gaan en wij helpen daar graag bij. En natuurlijk ook bij het aanvragen van de subsidie!
 
Het eerste tijdvak voor aanvragen was van 2 t/m 31 maart. Het tweede tijdvak start meteen na de zomer, deze loopt van 1 t/m 30 september 2020.
 
Interesse?
Wil jij graag een vrijblijvend gesprek om samen te bekijken of jij met jouw bedrijf gebruik kan maken van deze regeling? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 040 255 33 77!