Next Level Nieuwsflits - ESF subsidie 2019

Subsidie om jouw bedrijf te ontwikkelen, dat is toch fantastisch?!
 
Duurzame inzetbaarheid is helemaal hot! De vergrijzing neemt toe, de pensioengerechtigde leeftijd stijgt en daarom is het van belang om werknemers langer, vitaal en productief aan het werk te houden. Het Europees Sociaal Fonds stelt daarom al enkele jaren een subsidie ter beschikking, de ESF-subsidie. Hiermee krijg jij de kans om voor slechts 50% van de kosten, jouw bedrijf naar een next level te brengen!

50% subsidie en alles wordt voor jouw geregeld!

19 klanten hebben in 2017 succesvol een next level bereikt. Zij hebben de kans aangegrepen om met subsidie onder andere het MT te ontwikkelen, vestigingsmanagers op te leiden, individuele- en teamprestaties te verbeteren, HR beleid te ontwikkelen/implementeren en de interne organisatie te (her)structureren. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Heb je al eens nagedacht over een vitaliteitsbeleid of een aanpak voor werkgeluk? Wij zorgen voor de volledige ondersteuning: aanvraag, rapportage, administratie en natuurlijk uitvoering. In 2018 hebben we al enkele aanvragen ingediend en we zitten nu in volle spanning te wachten op de goedkeuringen. Het volgende aanvraagtijdvak komt er al weer snel aan: 8 t/m 12 april.
 
Benieuwd of de ESF-subsidie ook iets voor jouw bedrijf is? Neem dan contact op met Wendy via 040 255 33 77 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan kijken we samen naar wat de ESF-subsidie voor jouw organisatie kan betekenen!

Onze ESF referenties