Next Level Nieuwsflits - Het financieel CV

CV: een bekend begrip voor iedereen. Vorige week is er een nieuw soort CV geïntroduceerd, namelijk het financieel CV. Deze kan een werknemer naast zijn gewone CV leggen. Hierin staat opgesomd of een organisatie bij het aannemen van de werknemer recht heeft op bepaalde subsidies of van voordelige regelingen gebruik kan maken.

Naast de introductie van het financieel CV heeft Minister Koolmees ook een tool beschikbaar gesteld waarmee een werknemer het financieel CV, met het beantwoorden van verschillende vragen, online kan genereren. Deze tool kun je vinden op deze website.

Wat ons betreft zet de overheid hiermee een mooie stap om de afstand tot de arbeidsmarkt voor sommige groepen werknemers een stuk kleiner te maken. Als werkgever is het ook handig om te weten voor welke subsidies of regelingen de organisatie in aanmerking komt bij het aannemen van een werknemer. Vergeet dus bij een sollicitatie niet te vragen naar een financieel CV!

De consultants van Putmans Next Level zijn gespecialiseerd in het opzetten van een krachtige sollicitatieprocedure. Wil jij hier meer over weten of heb jij vragen over het financieel CV? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 040-255 33 77.