Next Level Nieuwsflits - Next Leveler Inhouse

Staan wij al op jouw verlanglijstje?
 
Het is jullie vast niet ontgaan: Sinterklaas is weer in het land! Tijd om de schoen te zetten en een verlanglijstje op te stellen met plannen voor 2019! Natuurlijk niet alleen persoonlijk, maar ook voor de organisatie!
 
Om ons heen zien we bedrijven ontzettend hard groeien. En wij hebben het vermoeden dat deze groei in 2019 flink blijft doorzetten. Het personeelsbestand groeit mee en werknemers schreeuwen om aandacht. De een staat te popelen om persoonlijk te willen groeien, de ander staat met tranen in de ogen aan jouw bureau, omdat hij zijn werk niet meer aan kan. Wij begrijpen dat dit soms moeilijk is voor jou als ondernemer en om dit aan te kunnen is een stevig HR-fundament een droom voor iedere organisatie.  
 
Snakt jouw organisatie ook naar kennis en ervaring op het gebied van HR? Wil of kun je geen HR-expert vast in dienst nemen of heb je juist behoefte aan een aantal uren HR-ondersteuning op locatie of op afstand? Wij steken de handen uit onze mouwen en verlangen naar organisaties die vooruit willen. Dat stevig HR-fundament creëren wij met expertises op het gebied van operationele HR, arbeidsrecht, ziekteverzuim, Arbo, assessments, training en coaching. Laat je niet gek maken door alle HR-trends, neem een Next Leveler inhouse!
 
Waar verlangt jouw organisatie naar? Stuur jouw verlanglijstje met een paar denkbeeldige wortels naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 040 255 33 77! Vol verwachting klopt ons hart…