ONDERNEMER-ACADEMY

Je weet als ondernemer als geen ander hoe je je bedrijf neerzet, je hebt ideeën over hoe je verder wil groeien, verder wil ontwikkelen. Maar hoe richt je je organisatie daarachter nu goed in? Jij wil vooral ondernemen, maar die organisatie moet mee met jouw ideeën, met de vraag van de markt, met de hectiek van alledag.

Heb je het gevoel dat er meer uit je bedrijf te halen is? Zet dan samen met de Putmans Next Level Academy in op ontwikkeling, dé sleutel tot succes!

Putmans Next Level Academy heeft speciaal voor ondernemers (en/ of beslissers) in het MKB een opleidingsprogramma opgericht. Zie jij graag dat jouw onderneming wendbaar is, op de juiste manier inspeelt op veranderingen in de markt en een omgeving is waar betrokken en bevlogen medewerkers met plezier een bijdrage leveren?

Het programma bestaat uit een persoonlijke intake en tussentijdse evaluatie, het volgen van 10 sessies van 3,5 uur in een groep van 8 – 12 ondernemers en tussendoor werken aan jouw ontwikkeling

Wanneer?
Data start April 2021:

2 april, 23 april, 28 mei, 18 juni, 9 juli, 17 september, 8 oktober, 5 november, 26 november, 28 januari 2022.

Data start Juni 2021:
11 juni, 2 juli, 10 september, 1 oktober, 22 oktober, 19 november, 10 december, 21 januari 2022, 11 februari 2022, 4 maart 2022

Data start September 2021:
24 september, 15 oktober, 12 november, 3 december, 14 januari 2022, 4 februari 2022, 11 maart 2022, 1 april 2022, 22 april 2022, 20 mei 2022.

LEIDERSCHAP-ACADEMY

Als leidinggevende hanteer je een bepaalde stijl. Wat gaat je goed af en waar loop je tegenaan? Wat zou je willen leren? Heb je zicht op de ontwikkeling van je team? Wat zijn versnellers en wat zijn barrières die een goede teamontwikkeling (en dus resultaat) in de weg staan?

Wij geloven in betrokken en bevlogen medewerkers als drijvende kracht voor veranderingen in organisaties. Investeren in mensen, in teams en in de coachende vaardigheden van leidinggevenden als katalysatoren om met je organisatie écht naar een next level te gaan. Hoe mooi is dat?

Heb je het gevoel dat er meer uit jezelf als leidinggevende én uit je team te halen is? Zie jij graag dat jouw team wendbaar is, op de juiste manier inspeelt op veranderingen in de markt en er een werkomgeving is waar betrokken en bevlogen medewerkers met plezier een bijdrage leveren? Ga dan samen met de Putmans Next Level Academy aan de slag met jouw leiderschaps-/ coachende vaardigheden.

Het programma bestaat uit een persoonlijke intake en tussentijdse evaluatie, het volgen van 9 sessies van 3,5 uur in een groep van 8 – 12 managers en tussendoor werken aan jouw ontwikkeling

Wanneer?
Data start Maart 2021:

9 maart, 30 maart, 20 april, 11 mei, 1 juni, 22 juni, 13 juli, 14 september, 5 oktober.

Data start Mei 2021:
18 mei, 8 juni, 29 juni, 20 juli, 21 september, 12 oktober, 2 november, 23 november, 14 december.

Data start Oktober 2021:
19 oktober, 9 november, 7 december, 11 januari 2022, 1 februari 2022, 22 februari 2022, 15 maart 2022, 5 april 2022, 26 april 2022.

WORKSHOP HR ESSENTIALS

Het arbeidsrecht is altijd in beweging, het is daarom belangrijk om jouw basiskennis goed op orde te hebben en te houden.

Tijdens deze workshop wordt er een vertaalslag gemaakt van de (actuele) wet en regelgeving en trends op HR-vlak naar concrete handvatten en praktische tips.

Modules
De workshop bestaat uit 4 modules (van 1,5 uur per module) die de basis vormen van het HR beleid:

Module 1: Basisbeginselen van het arbeidsrecht.
Arbeidsovereenkomsten, bijzondere bedingen, proeftijd, vakantie, verlof pensioen, wijziging van arbeidsvoorwaarden, ontslag en opzegging, zzp’ers.

Module 2: Dossier opbouw & disfunctioneren.
Personeelsdossier, begin en einde dienstverband, waarschuwingen, verslagen, verbetertrajecten, vaststellingsovereenkomsten.

Module 3: Van beoordelingsgesprekken naar ontwikkelgesprekken.
Een gesprekscyclus gericht op ontwikkeling, ondersteunende formulieren, talenten herkennen, feedback, motivatoren, persoonlijk leiderschap.

Module 4: Een zieke werknemer: wat nu?
Hoe ga je om met arbeidsongeschikte werknemers? Tips & Tricks.

Door wie?

  • Trainer modules 1 en 2: Wilma Engels (juriste arbeidsrecht)
  • Trainer module 3: Edwin Mulder (Adviseur organisatieontwikkeling)
  • Trainer module 4: Mary Tuijtelaars (Verzuimspecialist)

De workshop zal plaatsvinden op donderdag 7 oktober 2021.

WORKSHOP
HR FUNDAMENT

Het arbeidsrecht is volop in beweging, het is dus belangrijk om het HR fundament van jouw organisatie op orde te hebben. Ook tijdens het coronavirus speelt het arbeidsrecht een grote rol. Mag je als werkgever zomaar arbeidsvoorwaarden wijzigen? Mag je een werknemer ontslaan tijdens of zelfs vóór de proeftijd?

 
Een vertaalslag van de huidige regelgeving en trends, naar een workshop met concrete tips en handvaten. Het coronavirus kan hierbij natuurlijk niet ontbreken.
 
De workshop bestaat uit 4 modules die de basis vormen van HR-beleid:

  • arbeidsrecht;
  • beoordelen & ontwikkelen;
  • ziekteverzuim;
  • dossieropbouw.

De workshop wordt gegeven door onze arbeidsjuristen Lobke Lemmen en Marlou Savelkoul. Zij helpen in een interactieve setting met een kleine groep op 1,5 meter afstand, het HR fundament van jouw organisatie te verstevigen.
 
Het is mogelijk de module(s) naar keuze te volgen om dit onderwerp binnen jouw organisatie gericht aan te kunnen pakken. De kosten bedragen € 200,- excl. BTW per module. Indien je alle vier de modules volgt, bedragen de kosten € 775,- excl. BTW.

WORKSHOP ONTSLAG OP STAANDE VOET EN DISFUNCTIONEREN

‘Mag ik mijn werknemer nu op staande voet ontslaan?’ is de meest gestelde vraag aan onze arbeidsjuristen. Het ontslag op staande voet is de meest vergaande maatregel die een werkgever kan inzetten. Als werkgever loop je een risico als blijkt dat het ontslag niet terecht is gegeven.Tijdens de workshop leggen wij uit wanneer je deze maatregel kan en mag inzetten en stellen wij samen met jou een ontslagbrief op voor het geval je moet overgaan tot een ontslag op staande voet.
 
Vaak blijkt dat het ontslag op staande voet een te vergaande maatregel is. Tijdens deze workshop wordt daarom ook aandacht besteed aan wat een werkgever moet doen als een werknemer niet functioneert. We gaan in op de vereisten van disfunctioneren en stellen samen een verbeterplan op voor een disfunctionerende werknemer. Dit verbeterplan kun je daarna als leidraad in de praktijk gebruiken.

Na het volgen van deze workshop weet je welke mogelijkheden er zijn om een werknemer te ontslaan en kun je de ontslagmaatregel toepassen in de praktijk. Kosten per deelnemer: € 435,- excl. BTW (inclusief naslagwerk, modelbrief ontslag op staande voet + verbetertraject)

Op al onze trainingen en workshops zijn de algemene adviesvoorwaarden en privacy statement van Putmans Next Level van toepassing. Door je aan te melden verklaar je kennis te hebben genomen en akkoord te gaan met deze voorwaarden.