Next Level Nieuwsflits - PURE verandering

Het jaar 2018 sluiten we graag af met een persoonlijke boodschap van Marlieke. Voordat we haar aan het woord laten hebben we eerst nog een huishoudelijke mededeling. De feestdagen staan voor de deur en dat is vaak toch een moment van rust, ook voor ons. Daarom willen we je alvast op de hoogte brengen van onze kerstsluiting. Vrijdag 21 december om 12.00 uur sluiten wij onze laptops af en gaan onze voetjes (met of zonder hakje) omhoog. We beloven dat we vanaf 2 januari 2019 weer fris en fruitig voor jou klaarstaan! Heb je nog vragen die je graag aan ons voor wil leggen, stel ze dan nog snel! Dan zorgen wij ervoor dat je nog voor onze kerstsluiting antwoord hebt! 

PURE verandering

Sommige goede gewoontes moet je niet veranderen. Zo blikken we einde van het jaar toch altijd even terug op wat 2018 ons gebracht heeft. Maar terugblikkend constateer ik dat juist “verandering” het woord is wat nu juist afgelopen jaar het beste omschrijft.
 
De snel veranderende economie stelt nieuwe eisen aan ons vakgebied van HR, coaching, leiderschap en werkgeluk, waarbij een vernieuwde aanpak noodzakelijk is. Wij willen voorop blijven lopen en dus:
 
- is Factor Arbeid in een nieuw jasje gestoken (wat we begin 2019 zullen presenteren);
- zijn er nieuwe trainingen en teamsessies ontwikkeld;
- zijn onze coachingsprogramma’s geactualiseerd;
- hebben we programma’s ontwikkeld voor werkgeluk, onboarding en talentmanagement.
 
We verzelfstandigden onze tak op het gebied van kwaliteit, veiligheid en procesoptimalisatie in een zusterbedrijf buro040 met Tom Maertens aan het roer. Zodat beide bedrijven de ruimte en focus hebben voor verdere specialisatie.
 
Er kwam een nieuw logo, een nieuwe frisse website en een nieuw jasje voor de nieuwsbrief.
 
We versterkten ons team met hele fijne, bevlogen vakidioten met verschillende expertises. We verwelkomden Inge, Suzanne, Wendy, onze stagiaire Stan en op de valreep aan het einde van het jaar Edwin. En begin 2019 komt daar ook arbeidsjuriste Marlou nog bij!

En we dachten dit jaar samen na over ons DNA. Wat zijn onze kernwaarden? Welke adviseurs passen er nu bij ons? Welke klanten passen bij ons? Wie zijn wij? Wat maakt ons nu Putmans Next Level? We kwamen tot de volgende omschrijving:
 
“Als we bij Putmans Next Level iets doen, doen we het goed en willen we de allerbeste zijn. Bezieling zit nou eenmaal in onze haarvaten. Het is een energie die ervoor zorgt dat we constant op zoek zijn naar de volgende stap. We zien het als onze intrinsieke drang. En we kunnen niet wachten om ook jouw organisatie ermee te besmetten.
 
We houden van hectiek en dynamiek, en het overtreffen van verwachtingen vinden we leuk. Ondernemen doen we niet vanuit angst, maar vanuit visie en lef. We zijn doortastend, durven richting te geven en leggen de lat voor onszelf sky high. Pas dan bereik je een next level.
 
Putmans Next Level staat voor PUUR
Pittig met klasse
Uitermate fanatiek
Uitblinkers met trots
Recht door zee
 
Wij hebben een uitgesproken visie op ons vak. En die visie delen we graag met je.”

Een hoop verandering. Vernieuwing. Frisse energie. Bewustwording. Focus. Groei.
Wij hopen dat je die frisse energie, bevlogenheid en uitgesproken visie op het vak gevoeld hebt. Maar vooral dat je ons herkent als PUUR.
 
Ik dank je voor de fijne samenwerking het afgelopen jaar en ik wens je, samen met mijn team, hele fijne feestdagen en een bijzonder mooi, verfrissend en PUUR 2019 met veel werkgeluk!